Einkorn Sourdough Cookie – 65g

În stoc

10.00 lei

Recomandați dimineața la micul dejun sau ca o gustare dulce sănătoasă atunci cand ne dorim un moment de răsfăț.

Gust deosebit și nutrienți de calitate oferiți de ingredientele atent selectionate.

Cantitate:

Făină integrală einkorn, ciocolată neagră belgiană Callebaut, unt ghee, maia naturală, zahăr tip rapadura, chia, fructe liofilizate – căpșuni

Conține gluten

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Valori nutriționale/100 gr.

Valoare energetica – 471 kcal/1973 kj

Proteine – 8.35

Lipide – 23.65

Glucide – 56.23

din care zaharuri – 21.38

sare – 0.13

Recomandați dimineața la micul dejun sau ca o gustare dulce sănătoasă atunci cand ne dorim un moment de răsfăț.

Gust deosebit și nutrienți de calitate oferiți de ingredientele atent selectionate.

100% făina einkorn integrală măcinată proaspăt la moara cu pietre; maia naturală din aceeași făină einkorn, folosită ca agent de creștere; timp de fermentare lent.

Einkorn este singurul grâu nemodificat care conține “gluten bun”, fiind cel mai ușor digerabil și asimilabil. Măcinarea lentă la moară cu pietre păstrează toți nutrienții din bob, inclusiv pe cei din germene și învelișul extern – vitamine, antioxidanți și fibre.

Untul Ghee este considerat în Ayurveda un aliment pur, medicament. Conține doar grăsime pură, bogată în acizi grași, vitamine și antioxidanți.

– conține o doza mare de vitamine A , D , E si K si antioxidanti, care întăresc țesutul osos și oferă suport sistemului imunitar

– conține o cantitate mare de acizi grași, favorizeaza digestia și are efect benefic asupra florei intestinale

– nu ridică nivelul colesterolului, ci, dimpotrivă, contribuie la niveluri mai mici de LDL (colesterol rău)

– la temperatură ridicată nu eliberează substanțe nocive

– conține acid linoleic conjugat (CLA), și sprijină scăderea în greutate

Zahăr tip rapadura – cea mai sănătoasă alegere de zahăr, fiind suc pur din trestie de zahăr, neprocesat, uscat în mod natural, păstrându-se în acest mod toate vitaminele, mineralele și acizii aminați din trestia de zahăr.

Fructele liofilizate iși păstreaza toate proprietațile nutritive, liofilizarea fiind cea mai bună metoda de conservare a fructelor și legumelor prin sublimarea apei cu ajutorul vidului.

 

Back to Top
Coș de cumpărături
Închide

Niciun produs în coș.